OHLÉDNUTÍ ZA LETNÍM DYZAJN MARKETEM

Cítíme vděčnost po celém těle, kolik úžasných bytostí za námi na stánek přišlo na této báječné akci v legendární tržnici v pražských Holešovicích!

Nejvíc jsme si užívaly pohled na ženy, které vyšly z kabinky... Zářící, jako znovuzrozené! Je to pravda. Šaty dělají člověka.

A proto TO děláme. Milujeme. Tu změnu, kdy žena vyzáří svou krásu, zazáří ji oči a úsměv na tváři, a pak ten muž, jak se jen dívá a je šťastný s ní.

 

Tak to se dělo. Oba dva dny. Byla to pro nás čest naše klientky opečovat, nejen materiálem, správným střihem, správnýma barvičkama, ale také slovem. Náš tým, to jsou terapeutky a jogínky, my rády chodíme do velkých hloubek a vkládáme sebe/druhé do přítomnosti. Tam, kde je hezky.

 

Nové střihy a barvy potěšily, rozprodaly jsme naše skvělé bavlněné unique dlouhé kardigány i čokoládové turčáčky (no to byl úplný hit!), taky asymetrické topíky a rozevláté bambusové tuničky....

Zapsaly jsme si pár poznámek od zákaznic a protože většina z nich byla poptávka na ČERNOU yoga sukýnku, kterou jsme původně vůbec nechtěly :-)))), tak ji s láskou připravíme. I když bude černá, je jasné, že zůstane na trhu jedinečná i v této nejedinečné barvě...

Na příští Dyzajn ji určitě přivezem! 

 

9-10.9.2023 se na Vás znovu těšíme, na nejlepším designovém lokálním módním trhu v zemi!

Zpět do obchodu