KVĚT ŽIVOTA JAKO SYMBOL

Proč se stal symbolem značky Shatna právě květ života? Možná jste si ho už všimli. Více a více vstupuje do povědomí lidí. Připomíná okvětní lístečky květiny, ale jedná se o dokonalé soustředné kruhy. Působí harmonicky už od první chvíle. A co potom, když jej NOSÍTE...

Návrh bez názvu (4)

A jak jsme se my v Shatně prokreslily právě k sedmi harmonicky propojeným kruhům?

Když jsme hledali jméno a logo pro naší tvorbu, tak logo přišlo dávno před tím, než se ukázalo jméno. Díky znalostem, které máme, i díky zkušenosti s posvátnými symboly a jejich nošení.. věděli jsme z hloubi duše, že to má být květ života, jeden z nejmocnějších univerzálních symbolů. 

Symboly a čísla jsou jazykem podvědomé mysli a komunikují s námi nad rámec slov a logiky. Používají se v různých hmotných i nehmotných formách od počátku věků. Jsou vepsány v hvězdném nebi i všude v přírodě. Náš vnitřní počítač je načítá bez nutnosti vysvětlování, zcela automaticky. Zná je. Ví, že informují o stavu rovnováhy a o samotné podstatě vzniku celého Vesmíru. Podle slavného vědce Murphyho podvědomá mysl ovládá až 95% našeho života. Proto je tak klíčové, čím se obklopujeme a my jsme vědomě použily tento harmonizující tvar proto, aby přinášel do života ženám něco krásného, něco navíc. 

V esenci květu života totiž necháváme do podvědomí působit informaci o ROZKVĚTU a to díky PROPOJENÍ všeho a všech. Kruhů, komunit, národů. Poznání, krásy, přírody a člověka. Znáte to jistě ze svého života. Jak se vám postupně odkrývá, že vše je dokonale propojené. Že VY jste propojené, s tou a onou, tím a tím, člověkem, zvířetem, či poznáním. Se sebou... A my bychom rády manifestaci propojování a onen pocit jednoty v ženách podpořily naší tvorbou.

Jak to celé souvisí se záměrem tvořit oblečení pro ženy?

Jednoduchým uvažováním....Oblečené totiž chodíme 365 dní v roce a oblečení nás proto velmi ovlivňuje.

Oblečení máme na fyzickém těle, nosíme je v elektromagnetickém poli našeho fyzického těla. V poli nazývaném také aurou, jemným tělem, v poli, které nás obklopuje a chrání, když je silné, vyrovnané. Jak takového vyzařování dosáhnout...? Metafyzika nás učí, že kromě pozitivních myšlenek, slov a pocitů (které mohou být zásadně ovlivněné barvami, tvary a materiály) naše pole posilují, vyživují a čistí právě posvátné symboly.

A tedy...

CELÉ DNY JE TAKTO MŮŽEME NECHÁVAT PŮSOBIT DO NAŠEHO ŽIVOTA JEN TÍM, ŽE SE OBLÉKNEME.

Zde je odpověď. Není to úžasné?

Nemusely jsme se dlouho rozhodovat. Prostě to bylo od počátku dané, že přidaná hodnota naší tvorby bude ... V JEMNOSTI.
Že jemné budou materiály, barvy i střihy a jemné bude i působení do životů těch, kteří si naši tvorbu pořídí.

 

Zpět do obchodu