SHATNA MÁ JMÉNO, HEURÉKA.

Svět poctivé lokální módy má novou značku s parádním jménem. Byla to naše letní HEURÉKA...bylo to jako když miminko v bříšku rodičům našeptá jeho jméno a oni najednou ví...

2

Chcete znát příběh jména naší nově zrozené lokální oděvní značky SHATNA? 

Tomuto momentu předcházely měsíce, kdy jsme VŮBEC NEVĚDĚLY...jen jsme tvořily, ale beze jména. Protože praktikujeme jógu, docela umíme nechat věci plynout a umět se odevzdat...víme, že vše přijde ve správný čas. Tak jsme to tak nechaly, vymyslet to pod nátlakem nešlo. 

Zpíváme mantry. Ta mocná slova v sansrktu, gurmukhi, v hebrejštině. Jsou to jména mnoha aspektů božství, naší prapodstaty. Jsou nádherná, otevírají srdce a otevírají proudu tvořivé síly. Manifestovat záměry. Toužily jsme tomu našemu miminku dát jméno, které mu dá speciální osud. Přenést do naší tvorby aspekt Logos, aby kdykoliv a kdokoliv to slovo vysloví, ucítil SKRZE SEBE PROCHÁZET SÍLU. A tu sílu vyzařovalo i to, co si oblékne. No a pak se objevil záblesk. 

S kamarádkou Naam jogínkou zpívání "SAT NAM" (Pravda je Jeho Jméno)

...ŠATNAM? Šatna? To je ono. Š! To je SHA-KTI! Síla Božské Matky...

Po několika měsících beze jména jsme se tak radovaly. Bude to SHATNA, která v sobě nese duchovní sílu i odkaz k místu, kde se odehrávají každý den klíčové výběry, vědomá či nevědomá rozhodnutí o tom, v čem se budeme celý den a jak cítit. 

To jméno ze sebe září vše, co jsme od počátku cítily, že značka potřebuje. Ale protože jsme víc jógin, než obchodník, nevíme, co se stane. Jak moc naplníme nějaká očekávání trhu módy. Vůbec. Bože dík za to jméno! A tak si dál hrajeme, kreslíme, tvoříme. Vše je jak mělo a má. Naše kousky, nejen díky jménu, se dostanou k ženám, které to spojení budou chtít žít a mít. 


A někdy zpíváme: Shaaaat - naaaaa - Oooooommmm....:-)

Zpět do obchodu